Gary Ablettin tarjousta Sportingbet kauppaan entiselle AFL-klubille Geelong

Gold Coastin kapteeni Gary Ablettin tarjousta kauppaan entiselle AFL-klubille Geelong suljettiin pian Sunsin mukaan kissojen mukaan.Ariesin puheenjohtaja Tony Cochrane pudotti torstaina Ablettin innokkaasti kaupankäynnin takaisin kotikaupunkiinsa, mutta hän on kyseenalaistanut Ablettin kapteeniteetin. Cochrane sanoi, että Ablettin pyyntö oli lyhyt keskustelu ja tiedotusvälineet hänen ympärillään haluaa lähteä olivat “suurin beat-up”. Port Adelaide ja Gold Coast ottamaan AFL pelin Kiinaan ensi vuonna Lue lisää

“Gary, hyvissä ajoin ennen kauppaa, oli lyhyt Sportingbet keskustelu päällikön jalkapallo, jossa hän keskusteli, tiedäthän, “katsokaa, jos se auttaa pitämään pelaajat, jos sinulla on palkkapäähistoria tai jotain, haluatko minun harkita menemistä takaisin Geelongiin?”, Cochrane kertoi SEN-radiosta. / p>

“Se oli yksinkertainen. “Ei, ei millään tavalla maailmassa, Gary. Olet ehdottomasti halunnut täältä.Hän oli juuri allekirjoittanut kolmen vuoden sopimuksen aikaisemmin “, Hocking kertoi News Corp Australialle.

Ablett allekirjoitti 10 miljoonan dollarin sopimuksen Sunsin avajaispäällikön Sportingbet kanssa ennen kolmen vuoden laajennuksen viime vuonna.

Aurinko menetti kauden aikana Dion Prestia (Richmond) ja Jaeger O’Meara (Hawthorn), mutta toi Brendanen tähdestä Pearce Hanley ja Jarryd Lyons Adelaidesta.

read more: Sportingbet bônus de apostas desportivas