Frank de Boer úgy érzi, hogy az Inter-ben az új korszak eléri a hőt

„A Suning társadalom sokan nem várhatnak tovább” – olvassa el a szerkesztőséget. “De Boer vizsgálata alatt áll, és ideje megmutatni, hogy megérdemli, hogy a Nerazzurri padon legyen.” Mauro Icardi v. Inter Ultras: egy boldogtalan fejezet a folyamatban lévő San Siro saga-ban Tovább

A Suning csoport az eredményekhez jut. Az alapító, Zhang Jindong 1990-ben nyitotta meg első üzletét, amely a Jiangsu tartomány fővárosában, Nanjingben található, és 15 éven belül az egyik legnagyobb kínai kiskereskedő lett.

Zhang fia, Steven most az Inter egyik igazgatója, online fogadási útmutatók miután júniusban megállapodtak egy 270 millió eurós értékű (240 millió font) értékű üzletben, hogy megvásárolják a 68,5% -os részesedést az indonéz üzletember Erick Thohir háromszoros európai bajnokai közül.Nem volt jelen sietve rendezett csúcstalálkozón De Boer, az alelnök, Javier Zanetti, a sportigazgató, Piero Ausilio és a főigazgató, Giovanni Gardini között, a klub edzőterületén hétfőn, de az a férfi, aki 112 kupakot nyert Holland tudni fogja, hogy nem fog túl sok esélyt adni.

Az Európa-liga Southampton elleni két mérkőzés között, az első, amely csütörtök este kerül megrendezésre – Inter interjújáratok Atalanta és Sampdoria között és a fogadó Torino olyan sorozatokban, amelyek meghatározhatják De Boer jövőjét.

Öt vereség az első 11 mérkőzésen, köztük az Európa Liga Hapoel Be’er Sheva és Sparta Prága elleni veszteségei, és az elégedetlenség elszenvedése egy olyan költséges összeszerelésű csapat kezelése, amely a lábukon megjelent, amikor kétszer is online fogadási elismerte a vasárnapi utolsó 20 percet, felvetette annak lehetőségét, hogy az Inter az év vége előtt egy harmadik vezetőt jelöljön ki.

Miután dom Az Eredivisie-t 2014-ig négy évszakra írták, de Boer meglátta, hogy a májusban ismét a PSV Eindhoven megverte Ajax oldalát.Ebben a szakaszban úgy tűnt, Roberto Mancini lehetőséget kapna arra, hogy az előző szezon negyedik helyére épüljön Inter előtt, mielőtt a Tottenham Hotspur 6-1-es dobása egy szezon előtti barátságban vezetett volna, hogy a korábbi Manchester City-menedzser elveszítette munkáját két héttel a szezon kezdete előtt a Suning szörnyű hívei között.

De Boer azonnal ejtőernyős volt, az Inter pedig ragaszkodott ahhoz, hogy mindegyik része a tervnek. De a Chievo nyitónapi veresége azt jelezte, hogy az új ember szembesült, és annak ellenére, hogy néhány bátorító győzelem Pescarával és Empoli-val szemben megnyerte a Juventus 2-1 bajnokokat a San Siro-ban, a borzalom most be van állítva. Facebook Twitter Pinterest A Frank de Boer csalódottságát mutatja be az Inter veresége alatt a Sparta Prágában.Fotó: Petr David Josek / AP

De Boer küzdelmeit nem segítette a kapitány és a legjobb gólszerző, Mauro Icardi észrevételei a legutóbbi könyvében – az Argentína nemzetközi részt vesz egy folyamatos háborúban szavak Inter Ultrasával – mégis a tehetséges középmesterek, Geoffrey Kondogbia és Marcelo Brozovic fegyelmi okokból történő befagyasztására vonatkozó döntés fogadási útmutatók saját készítésű volt.Ez utóbbiak visszatérhetnének Southampton ellen.

A bajnokok bajnokságának csúcskategóriájú döntőjével és a Suning elsődleges prioritásaként kialakított kvalifikációjával Southampton megszerzi az esélyeit egy csapat ellen, amely nem tartalmazza a Gabriel „Gabigol” Barbosa vagy João Mário – a nyáron aláírt 70 millió euróért, de a pénzügyi tisztességes játékszabályok miatt kizárták az Európa Ligát. De Boer minden bizonnyal érezni fogja a nyomást, mivel a Suning Group júniusban eldobta Dan Petrescu-t Jiangsu Suning menedzserként, annak ellenére, hogy az előző szezonban megnyerte a kínai kupa.

Az olaszországi pletyka azt sugallja, hogy csak tartsa az ülést melegen, amíg Diego Simeone készen áll az Atlético Madrid elhagyására és visszatér a klubba, és 1998-ban segített megnyerni az Uefa Kupát.De De Boer kétségbeesetten bizonyítja, hogy az nyáron az Everton és a Southampton-i álláshelyeken kimaradt. Csütörtök este a Southampton elleni győzelem fontos lépés lenne a munka megtartása felé.