A Mesut Özil az Arsenal-trükköt és a Sánchez-zsetonokat nyerte el, hogy legyőzze Ludogorets 6-0-at

A Mesut Özil az Arsenal-trükköt és a Sánchez-zsetonokat nyerte el, hogy legyőzze Ludogorets 6-0-at
Rate this post

Az Arsenal előrehaladása otthon és külföldön is nyugodt marad. Mindent elmond a Ludogorets Razgrad-ról, hogy Arsène Wenger oldalán nem kellett a legjobbnak lenniük ahhoz, hogy ellene tegye azokat az ellenfeleket, akiknek védekező ellenállása megrázkódtatott és teljesen szétesett. A hetedik egymást követő győzelem minden versenyen, amit a Mesut Özil csillogó karrierjének első magas rangú kalap-trükkje egészített ki, mindig érezte magát, és elhagyta őket a kiütés fázisának szélén. Ez a csapat ellenállhatatlan.Messi kalapos trükk elküldi Barcelona-t a Manchester City előtt.

Ludogorets szánalmas törékenységének összefüggése miatt, amint Wenger elismerte, az Arsenal meg tudja szüntetni a saját maguk által elszenvedett furcsa ingyen fogadások szorongást. backline.Nem volt aggodalomra ad okot, amikor úgy vélekedett, hogy ilyen laza jelöléssel bír, és Vladislav Stoyanovban, a kapusban, akinek bizalmát már a kezdetektől összetörték. Özil mindhárom jutalmát egyszerűnek tette, ha a kevésbé halandók elkaphatták a lehetőségeket. – Úgy tűnik, a célokhoz íze van – mondta Wenger. – Azt akartuk, hogy szolgáltató legyen és gólszerző legyen, de korábban csak szerette. Lassan halad a jobb egyensúly felé.

Minél több játékot játszik a kataklizmikus védelem ellen, annál gyorsabban gyorsul a folyamat.A bolgárok, akiket ketten elfedtek abban az intervallumban, amikor ténylegesen elegendő esélyük volt a vezetésre, szintén visszavonultak a szünetben, így szánalmas volt a második félidőben.

megközelítésük naivitása, minden magas internetes sportfogadás vonalú védelem és kötelesség elválasztása az utaktól, ami elvette a lélegzetet. Míg a Wanderson, Jonathan Cafu, Virgil Misidjan és Marcelinho által kínált támadások egy darabig versenynek tűntek, még akkor is, ha David Ospina ragyogása aláássa a vállalkozást.

Végül az élénk törekvés a paritás után, miután Alexis Sánchez ízletesen feldarabolt korai nyitója volt, egy távoli emléknek tűnt.Eltávolították őket, elutasították az Arsenal újonnan talált önbizalmát és a szcintilláló támadó játékot, amely oly módon megvilágította a késői belföldi formáját. Theo Walcott egy újjáéledt játékos, az Özil általi nyereményjátékának hatodik helyezettje a klubnak, és vitathatatlanul az éjszaka kulcsfontosságú sztrájkja, ahogy Ludogorets úgy tűnt, hogy felhagyott onnan. Alex Oxlade-Chamberlain, az első kezdete egy hónap, szerves része volt az otthoni élénk szemléletnek, és a harmadik célt a második periódus nyitócseréjében követte, miután José Luis Palomino a Kieran Gibbs központjának pánikba esett. Ezután Özil átvette az irányítást. Facebook Twitter Pinterest Az Arsenal Mesut Özil gólja az, hogy az éjszaka hatodik helyét felemelje.Fénykép: Ben Stansall / AFP / Getty Images

Ez egy olyan világbajnokság nyertese volt, akit soha nem sikerült háromszor szerezni egy magas rangú játékban, bár még az ünnepségek is meglehetősen félelmetesek voltak az ellenállás hiánya miatt találkozott a mérkőzéslabda követelésével. Először a Ludogorets-i lehetőségből származott, Laurent Koscielny kiválóan búvárkodott, hogy elzárja Marcelinho-t a cél előtt, Santi Cazorla pedig egy mély átjárót lebegve, amely kivágta a látogatók teljes rackhackle hátvédőjét. Özil Cosmin Moti-n túl az első érintése szépség volt, finoman a szerencsétlen Stoyanov fölött csúszott ki. .A középső felüket a spanyolokhoz húsz perccel az idő elteltével hagyták el, és online sportfogadás észrevétlenül hagyta észre Özilt, és egyedül a központban. A harmadikat szakszerűen elküldtük a bal oldali röplabdán, Stoyanov közelében.

„Minél több gólt szerzett, annál jobban védettünk” – tette fel Wenger, aki a vége előtt húzta le Sánchezot miután a chilei kopogtatott az akilles-ínre. – Ne legyünk túl gyorsak az ítéleten. Van egy erős csapatunk és erős szellemünk, de gondoskodnod kell róla, és tartsd a lábadat a földön.Arsenal v Ludogorets: Bajnokok Ligája – élőben! Bővebben

„David Ospinának kell jóváírnunk, mert az első félévben kétszer mentett meg minket fontos mentésekkel. De a pillanatban jó egyensúlyunk van a csapatban.Lehet, hogy a végső labda jobb, vagy a befejezés jobb, de biztosan több gólt értünk el. Kockázatos játékot játszunk, ezért fontos, hogy esélyünk legyen. Jelenleg azonban a bizalom magas, és talán a pszichológiai károsodásokkal járó, fárasztó időszakokon keresztül jutunk el. Most pedig folytassuk a gólokat, és vegyük fel ezeket a koncentrációkat a játékunkból. ”

Sokkal szigorúbb tesztek várnak előre, még akkor is, ha ez a csoport végül a Paris Saint-Germain előtt áll, és a védekezés Angst, amikor Shkodran Mustafi és Koscielny hirtelen kiszolgáltatottnak tűntek a mélyről bepattanó golyókra, ki kell szüntetni.

A hétvégén hasonlóan törékeny volt Swansea City ellen, és előbb-utóbb valaki büntetni fogja őket.De míg az Arsenal ez a termékeny, mint egy támadó erő, a vezetés a csendes védelmi kohézió megerősítésén dolgozik. Ez egy szörnyűbb volt.