Pogba Inleraa vastaan

Yleisesti ottaen omistajilla ei ole parhaita muistoja romanialaisista: kahdeksan vuotta sitten euroissa ranskalaiset löysivät masentavan mestaruuden goalless-piirustuksella. Muuten, tässä kokouksessa saatu kohta pysyi ainoana heille tässä Euroopan mestaruuskilpailussa. Ja vaikka paperin omistajat ovat selkeitä suosikkeja, avauskilpailuihin liittyvä jännitys voi olla julma vitsi heidän kanssaan hyvin tinkimättömällä vastustajalla.

Suurin yksittäinen vastakkainasettelu:

Vahva Juventus-keskikenttäpelaaja voi olla kehys, jolla ranskalaiset voivat mennä pitkälle turnaukseen. Paavali, jonka erinomainen urheilullisuus ja suuri nopeus voivat molemmat hallita kenttää ja mennä varjoihin, kun toimivaltainen vastustaja vastustaa häntä. Gokhan Inler, joka pelaa Leicesteriä, ei ole toistaiseksi pystynyt löytämään itsensä Premier League -johtajan kokoonpanoon loukkaantumisten ja joukkuetoverinsa erinomaisen muodon vuoksi, mutta jalkapalloilija vietti vuosia Italiassa pelaamalla Napolissa. Hän on eräänlainen jalkapalloilija, joka voi melko rajoittaa Pogban liikkumisvapautta, joka teoriassa pystyy minimoimaan vaikutuksensa maajoukkueen peliin.

Tärkein X-tekijä:
Taistelu toinen paikka

Tähän mennessä kaikki puhuu sen puolesta, että ranskalainen joukkue ei ole vaikea mennä läpi ryhmävaiheessa pilliin, kun taas on täysin mahdotonta ennustaa, kuka ottaa toisen rivin. Sveitsi, Romania ja Albania – mikään näistä kolmesta ei ole piiskaava poika, mutta ne ovat äärettömän kaukana turnauksen vahvimpien joukkueiden otsikosta. Jokaisella näillä joukkueilla on muutamia kortteja, joita he yrittävät pelata. Ehkä juuri tämän kolminaisuuden pienet puolueet ovat tärkeimpiä paikkojen jakautumisessa ryhmässä, kun taas otteluita isäntien kanssa on kaukana avaimesta.

Ennuste istuinten lopullisesta jakamisesta:

1. Ranska
2. Sveitsi
3. Romania
4. Albania