Miten Ukrainan derby muuttui teurastukseksi

Älä usko sitä, mutta Chelsean tärkein saavutus klubihistoriassa – voitto Mestarien liigassa – ei ollut niin tärkeä. Tärkein tavoite – olla sallimatta “kannustimien” täyttymistä Mestarien liigassa. Tämä on vieläkin tärkeämpää Chelsean faneille kuin voittaa turnauksen!

Nyt Tottenhamilla on mahdollisuus voittaa pääpalkinto ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Matkalla on Chelsea, joka ei voita mitään, mutta se voi estää heitä voittamasta tärkeintä kilpailijaansa. Ja se maksaa paljon.

″ … – Kun voitimme Liverpoolin ja estimme heitä tulemasta mestareiksi vuonna 2014, se oli jotain. Sitten se oli mahdollisuus Liverpoolille ja nyt meille. Ilman tätä voittoa joukkue alkoi hajota ja Chelsealla on myös mahdollisuus vahingoittaa Spursia. Lontoon pääklubit ovat Chelsea ja Arsenal. Molemmat joukkueet katsovat mielellään Tottenhamin nostimen taakse. Arsenal on parempi kuin Spurs. Rakastan katsoa Tottenhamin fanien epäonnea, ”korostaa Chelsean fani-lehden toimittaja David Johnston …. ″

Ja nyt ajattele: onko nykyinen ottelu Chelsealle merkityksetön? Tai ehkä tämä on kauden tärkein ottelu – tärkein mahdollisuus saavuttaa periaatteellinen voitto?

Ei se spektaakkeli. Miten Ukrainan derby muuttui teurastukseksi
Dynamo Kyiv epäonnistui Shakhtarin ottelussa suuren tappion ja pelaajien käyttäytymisen vuoksi.

Juhlapäivät – juuri silloin, kun ihmiset irtautuvat työstä ja saavat sipin vapautta. Koska muinaisista ajoista lähtien totuus silmälasien joukosta on tullut tunnetuksi, on äärimmäisen tärkeää tarjota yleisölle kunnollista viihdettä, jotta sillä olisi jotain tekemistä. Ukrainan jalkapallofanit saivat tämän spektaakkelin kokonaan. Ja varauksella – on mahdollista keskustella siitä aina valtion viikonlopun loppuun asti tai jopa enemmän.

Tilanteen ydin on yksinkertainen: “Dynamo” Ukrainan mestarin asemassa tapasi Shakhtarin puolivaraushenkilöstön ja pyyhkäisi pois kentältä 0: 3-pisteellä. Ja tämä on toinen peräkkäinen tappio Kiev kanssa tällainen tulos Ukrainan “Classico”. Mutta julkinen kiista ei valitettavasti vähene vain keskusteluun joukkueen mestaruuden oikeudenmukaisuudesta, joka on kahdesti voittanut voitetun pääkilpailijan.