Miksi Chelsea ei pidä Tottenhamista?

Intriga on edelleen elossa: Miksi Chelsea haluaa haudata Tottenhamin toiveita mestaruudesta?
FootballHD.ru – miten kävi ilmi, että “kiristysten” epäonnistumiset voivat olla vieläkin tärkeämpiä Chelsealle kuin omaa voittoaan.

Puolelta saattaa tuntua, että kahden Lontoon klubin tämän päivän kokous ei saisi erityisen huolestua Chelseasta, joka on menettänyt liian monta pistettä toivoa jotain. Toisaalta Tottenham taistelee viimeiseen, eikä menetä toivoa korvata Leicester.

Kaikki ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista. Huolimatta siitä, että näyttää siltä, ​​että vain yksi klubi taistelee jonkin verran, Chelsea epätoivoisesti ei halua nähdä Spursia Premier League voittajana. Monista syistä.

“Fanit, klubi ja pelaajat eivät halua, että Tottenham voittaa Premier League”, sanoi Eden Azar. Ja tämä on totta.

50 vuotta tappiota

Miksi Chelsea ei pidä Tottenhamista? Miksi Pochettino-seurakunnat eivät tunteneet niin kauan voittoja?
Virallinen Chelsean historioitsija Rick Glanville vastaa tähän kysymykseen:

– Kaikki alkoi 60-luvulla. Aluksi monet pelaajat siirtyivät Tottenhamiin – Jimmy Greavesiin, Terry Venablesiin ja Bobby Smithiin. Klubit kohtaavat jatkuvasti, ja pelaajat alkoivat pitää toisiaan. Fanit pääsivät yhä enemmän taisteluihin, ja kaikki saavutti apogeenensa FA Cupin finaalissa 1967. Taistelut olivat kaikkialla – todellinen vimma.

Mutta näin ei ollut aina. Aluksi keskityttiin Arsenaliin, ja ensimmäinen yhteenotto näiden joukkueiden välillä tuli marraskuussa 1907, kun Chelsea voitti 2: 1 pisteellä George Hillsdonin ansiosta. Näin alkoi periaatteellinen vastakkainasettelu, joka vain väheni kuusikymmentäluvulla, kun “kiristys” tuli esiin.

″ … – Kokeneimmat fanit eivät vieläkään pidä Arsenalista eniten. Toisen maailmansodan aikana ilmavalvojat sijoitettiin Stamfordin sillalle, joka varoitti vihollisen hyökkäyksiä. He halusivat sanoa, että mahdollisuuksien mukaan he olisivat lähettäneet pommikoneita Highburyyn eikä White Hart Laneen. “Highbury”! Sitten se oli “Gunners”, jotka olivat epävarmoja kuin loput, lisäsi Glanville.