Ja täällä, jo hänen loistavan uransa laskussa

– Jalkapallokentällä ei ole ystäviä. Mutta vihollisia ei ole, ”Chilavert piti sanomalta. – Taistelen paljon? Katsokaa minun fysiologiaa ja ymmärrä, että huono kaveri on minulle valmis.

Espanjassa José Luis tapasi Argentiinan valmentajan Carlos Bianchin, joka kutsui myöhemmin Paraguayan Velez Sarsfieldissä, joka oli suurta maalivahtia. “Veles” Chilavertin kanssa voitti kaikki voitettavat – Libertadores Cup, Intercontinental Cup, neljä liigan otsikkoa, joukko toissijaisia ​​palkintoja, ja Bulldog itse keräsi kunnon kokoelman yksittäisistä palkinnoista. “Chilan” totuus ja merkki heikkenivät huomattavasti. Hän taisteli ja vannoi paitsi kilpailijoiden lisäksi myös toimittajia sekä stadionin työntekijöitä. Kun Buenos Airesin lentoasemalla, maalivahti hyökkäsi seitsemällä huligaanilla, jotka oli aseistettu veitsillä ja ruuveilla. Heidät laitettiin lentoon, mutta he saivat vielä pari pyöreää bulldogia. Lisäksi Argentiinassa ei tullut helppoa – talouskriisi alkoi. Ja maalivahti päätti mennä, missä hän on rauhallisempi ja enemmän maksettu. On epätodennäköistä, että “Velesin” fanit voisivat ainakin syyttää häntä – anna jonkun muun palvella klubiaan kymmenen vuoden ajan.

Ja täällä, jo hänen loistavan uransa laskussa, Chilavert teki hyvin ihottuman – hän päätti valloittaa Euroopan toisen kerran. Lisäksi Ranskassa hän oli tunnettu vuoden 1998 maailmancupista. Paraguayan teki virheen valittaessa klubia. “Strasbourg” tuntui kiinteältä toimistolta, mutta todellisuudessa kaikki osoittautui hieman erilaiseksi. He maksoivat rahaa, he eivät asettaneet suuria tehtäviä, ja jopa klubin presidentti oli vihainen Paraguayan ylipainoon – hän sitten lähti sentnerille. Lisäksi ranskalaiset päättivät kumartua eteläamerikkalaisia ​​- he kieltivät hänet voittamasta rangaistuksia ja rangaistuksia, jotka eivät luonnollisesti pidä ankaraa intialaista. Kerran hän silitti kaiken kaikkiaan ja meni pisteeseen – ja laittoi pallon Nantesin tavoitteeseen. Hän ei voinut pysähtyä, pisteytys yli 60 palloa.