Conor McGregor szünetet tart – és mégis nem hagyhatjuk abba beszélni róla

Mivel a 28 éves ír ikon kiterjed az Octagon barátságtalan határain túl, McGregor képessége, hogy történeteket hozzon létre, amikor a versenyen kívül van, a vegyes harcművészeti játék egy másik aspektusa, amelyben uralja a társait.

A legutóbbi harc óta McGregor jelentést készít. A rendszeres bitek mellett, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az UFC-vel való küzdelemhez (a panaszosok panaszai az ő státuszáról, és egy darabot akarnak; a feje fölött az övek; 10 hónap elteltével az első gyermeke születése előtt) kiderült, hogy a nevadai bíróság elé terjeszti a 150 000 dolláros bírságot, melyet az sportfogadás bónusz állami sporttestület bocsátott ki, amikor az UFC 202-et megelőzően Nate Diaz-mal a palackvető porszemét bünteti.Azt is megkapta a bokszolói engedélyt Kalifornia államától, amely újratermelte a beszélgetést a Floyd Mayweather elleni valószínűtlen mérkőzésről. Ó, és McGregor megjelennek a Thrones Game hetedik szezonban.

“A legjobb, ha Conor nem harcol, nem csinál PR-t, nem készül fel semmire, hogy tartsa a médiát – mondta az UFC elnöke, Dana White az ESPN-nek. „Nagyon jó.”

Az UFC rendszeresen olyan fontos eseményekre épít, amelyek mindannyian elfelejtettek néhány nappal később. A rajongók és a média röpke figyelemfelkeltése, valamint a robusztus harcok ütemezése ezt a szerencsétlen jelenséget eredményezte. Az építés ott van. A kifizetés is.De az esély arra, hogy az utójátékban eltűnjön, általában eltávolodik, amikor a sport a következő dologra nyomkodik.

Különböző okok miatt, amikor a „The Notorious” egy részt vesz, ez nem így van kijátszani. A körülmények eltérőek, mert a McGregor más.

A csúcsán talán csak Ronda Rousey hozta létre a média hasonló hullámát, de alig érdekelte az UFC 135lb öv egy évvel ezelőtti elhagyását követően. Bajnokként a főcímek elkerülése miatt beszélt, mert egyszerűen csak boldogabb volt.Azzal, hogy a sajtót a Holly Holm elvesztése és az összes, de a legszegényebb beszélgetés interjúja miatt elvesztette a unibet online fogadási útmutatók saját hiányosságairól, a Rousey jóval a McGregor mögött maradt, amikor 2016-ban az MMA legnagyobb figyelemfelkeltője lesz. >

A közelmúltban az UFC felemelte promóciós kampányát a Rousey december 30-án való visszatérésében. Visszatérése fontos esemény, amely várhatóan jelentős figyelmet szentel az MMA szűkebb sajtójának és a szurkolói rajongóknak a határán kívül, azonban még nem kellett áttörnie a McGregor buborékot.

Majdnem egy hónappal azután, hogy leesett alig senki sem beszél az UFC 205-ről, a Madison Square Garden professzionális MMA-járól.Többnyire mindenki beszél az UFC 205 csillagcsillagjáról, és nem feltétlenül annak, amit McGregor tett, amikor november 12-én szerkesztette Eddie Alvarez elleni történetét.

A McGregor megszokta a kattintásokat, társadalmi média benyomások és a sport legismertebb punditjainak érdeklődése. Az első UFC harcos, aki két súlyosztályban tartott címcímet, ugyanakkor érthetően megnövelte a McGregor fókuszának intenzitását. A kulcs itt a Rousey-val ellentétes, McGregor ugyanúgy kezeli a vizsgálatot, mint a plauditokat. Még a visszaesések során is, mint például a márciusi Nate Diaz megállási vesztesége, a McGregor a médiát előnyben részesíti.Az átmenő egyidejű áthúzás a nagykorú, nagyszerű Jose Aldo-val, akit a múlt év végi 13 másodpercen belül kiütötte, hogy megnyerje a vitathatatlan vállpántot, frusztráló volt néhány számára, de nagyrészt vállat vont le a nagyközönségtől. Ugyanez mondható el a médiatartalmakra vonatkozó pushback-ről is, ami az UFC 200-at anélkül előidézte. Még az UFC azon döntése sem, hogy McGregort az önmaguk által kijelölt „champ champ” cachet-ről megkönnyítette, komoly csomókhoz vezetett a hírnevét illetően.

Lásd még, ha McGregor a nyilvánosság szemében is el akarja érni nem lehet számunkra, hogy egyszerűen lépjünk tovább, mert egy másik UFC pay-per-view gondoskodik az irányításunkról.Ennek az az oka, hogy az UFC 206 Torontóban szombaton kerül megrendezésre, amíg nem történt.

Az Air Canada Center kártyájának tetején egy ideiglenes cím küzdelem a tollas osztályban – a Matryoska UFC súlykategóriák babája, mi az ideiglenes cím megalkotásával az elmúlt 18 hónapban – miután UFC követte, mit mondott, és hatékonyan eltávolítaná McGregor egyik címét a birtokából. p> „Nézd, megengedem, hogy Conor harcoljon [Nate] Diaz-szal, és aztán ismét elengedtem Diaz-nak. – Akkor volt az egész 155lb dolog, amit engedtem neki. De a nap végén, egy évig csinálta, ami kötötte a [tollas] osztályt.Ott van egy logjam, és sok srác [dühös] volt.

„Ez volt az a módom, hogy megjavítsam a logjam. Azt akartam, hogy Aldo harcoljon Holloway ellen az övért, de több időre volt szüksége. Szóval megnéztem, és azt mondtam, hogy van értelme, hogy Aldo bajnok legyen, majd Holloway és Pettis harcolnak az ideiglenes címért, és amikor Jose készen áll, hogy megakadályozza az őrült sérüléseket, a győztes harcolhat vele. p>

Ahhoz, hogy az otthoni kalapácsot megfertőzze, a McGregor pont már nem szerepel az UFC 15 leggyakrabban használt, leggyakrabban manipulált rangsorában. A promóció szerint Aldo ismét 145 fontos bajnok.Max Holloway és Anthony Pettis közötti győztes közbenső bajnok címkét fog tartani, miután harcolt a főversenyen december 10-én.

Mintha a McGregor tollas futása álom lenne.

– Nem tudod elvenni a teljesítményt – mondta Diana White UFC elnöke a Fox Sports 1-nek. – Ezt elérte. Két övet nyert egy időben, mindkettőt egyszerre tartotta. Senki sem csinálta ezt. Ő az egyetlen, aki valaha is ezt tette az UFC történetében. Senki sem verte meg. Megszabadult (a cím).

Nyugodt. Lemondott. Stripped.Keresse meg, hogyan akarja, White többször azt állította, hogy az UFC lehetővé tette a McGregor számára, hogy harcoljon két címszalagért, de csak akkor engedte, hogy folytasson csak egy. a társaság, de senki nem bolondozik – mondta McGregor a múlt héten észak-írországi nyilvános kérdések és válaszok során. – A szerencse a legjobb nekik, de még mindig van ezek a szíjak. Valakinek fizikailag ki kell vennie ezeket az öveket, nem az interneten. Nem egy billentyűzeten keresztül. A billentyűzet harcosai igyekeznek öveket venni; fizikailag be kell vennie ezeket az öveket. ”

McGregor azt mondta, hogy egy hadsereget vesz igénybe, hogy eltávolítsa a biztonsági öveket; mindössze egy sajtóközlemény volt. Ez természetesen címsorokat eredményezett.