Ylistys vahvistumisesta. Teurastaja osoitti etujaan, sanoi Teplice-valmentaja

“Arvioimme valmentajan kanssa, että olimme tyytyväisiä poikien sitoutumiseen ja haluun viedä jotain Tepliceen”, kertoi avustaja Pavel Drsek lauantaina korvaavan pariuri online bonus päävalmentajan tehtävän. ”Mutta taidot ja tekniikka avainasemassa eivät olleet sitä mitä olisimme kuvitelleet.

Tätä lisäarvoa on vielä nostettava. ”Kaikki maalit alussa. Ellei yksi kotijoukkueen puolustajista olisi Teplický Petr Mareš ollut lisätä joukkueelleen uuden maalin 3. minuutilla. Neljänneksen tunnin kuluttua eksoottinen Potočný soitti rangaistuspotkusta.

“Sovittiin jotain standardista, joten sekä toimeenpanijat että juoksevat pelaajat nousivat vastaavasti.Mutta näin, että maalivahti Nguyen oli väärässä, joten päätin ampua ”, Mareš kuvasi upeaa laukaustaan. ”Halusin kääntää pallon mahdollisimman pitkälle napaan, kiristin sen hyvin ja maalivahti iski sen maaliin. Yritin tehdä sen sivulta, se oli kolmas sama tavoite. ”

Kun Shejbal-tulppa hajotti Potocnyn ilmassa, lasinvalmistajat menettivät johtoon rangaistuspotkusta. ”Tarpeeton rangaistus, Shejbal myöhästyi. Harmi, muuten voimme tehdä enemmän kuin yhden pisteen ”, Drsek sanoi. “Mutta tasapeli on arvokas vieheelle.”Hän onnistui 90 minuuttia, vaikka hän pelasi ensimmäisen täyden ottelun tammikuun jälkeen. ”Kahdeksan kuukauden kuluttua minulla oli maku, odotan innolla jokaista harjoittelua, ennen kuin juoksin vain metsässä. Pysyin loppuun saakka, koska vuorottelut oli suunniteltu. Hän karkotti terveysongelmansa ja muutkin kaverinsa ”, sanoi Řezníček, joka kävi myös Sparta 1xbet ja Pilsen. ”Harjoin, mutta liiga on toinen taso, täynnä taisteluita. Minulla oli raskaat jalat, minun piti päästä siihen. Minua hidastetaan edelleen, mutta olen vapauttanut sen, eikä minulla ole mitään hävetä ”, hän ei nähnyt sitä mustana. Mutta hän osoitti vahvuutensa. Se on klassinen yhdeksän, joka voi pelata takaisin portille ja pitää palloa.Hän oli erittäin hyvä siinä, sanoisin standardin yläpuolella. Hän jatkaa liikkumistaan ​​ja lisää varmasti maalin. ”

Ensi kerralla, kun keskiviikkona kotimaan maalina Mlada Boleslav, hänen tulisi täydentää Jakub Mares kärjessä; hän puuttui Liberecistä keltaisten korttien rangaistuksen vuoksi. “Hän on hyvä hyökkääjä. Toivon, että voin pelata hänen ja muiden kanssa, ja se on silti parempaa ja parempaa”, sanoo Řezníček.

Hän katsoi, ettei pääjohtovalmentajaa Hejkalia ollut, ensin poissuljettu. valmentaja liigassa? Tuomarien rikoksesta ottelun jälkeen Karvina sai kahden ottelun etäisyyden. “En huomannut sitä, en tajunnut, että meillä ei ollut siellä valmentajaa”, sanoi Řezníček.Drsek sanoi: “Viestintä herra Hejkalin kanssa ei ollut niin normaalia, mutta sopimme jo jonkin verran etukäteen.” ennen Opavaa.

“Tunnelma on normaali”, Teurastaja Butcher ei tunne ylimääräistä paniikkia. ”Meillä on hyvä ottelu, pöytä on ladattu. Kun voitat ja olet kahdeksas. Liian pariuri online legale huonot rangaistukset, voisimme voittaa Liberecissä. Otetaan se! Uskon, että se tulee olemaan parempi. “