Sen sijaan, että piristettäisiin direktiivejä. Olen pahoillani pojista, sanoo Olomouc Knotek

Mutta puhtaassa asennossa hän huijasi Mladá Boleslav Krošeljen makaavan maalivahdin. Ja sitten hän katseli Zejdlin lopettavan ottelun tauosta. ”En voinut luistella enää. Olen pahoillani kaverista, voisimme juhlia. Näin olet alas viidessä sekunnissa ”, Knotek valitti poltetusta Baumbet opetusohjelmasta, joka päätti, että kukot olivat ottaneet pisteen eilen vain 1: 2 -tappion jälkeen. Toisin kuin Vítkovice-kilpailun avauskierros, jossa he voittivat ylityöt 2: 1. Centimetrit puuttuivat ja kaikki oli erilaista. “Ja haluaisin suuhuni virnistellä ilosta”, sanoi Olomoucin valmentaja Zdeněk Moták. ”Tyhjän portin katoaminen on törkeä virhe.Toivottavasti se kuuluu John Knotekille seuraavalla kerralla. ”

Vaikka Irglin passi näytti loistavalta, nauhoittaja itse myönsi puutteen:” Minun olisi pitänyt ohittaa hetki myöhemmin, sitten portti olisi täysin tyhjä. ”

Knotek vahvistaa edelleen sekuntien nopeuden jääkylmässä pelissä. ”Tarvitsen puoli sekuntia päästäksesi akselilta. Minun piti vielä varmuuskopioida terän nostamiseksi. Minä vain pyyhkäisin sen sellaiselta ”, hän huokaisi. ”Tiedän, että Zbyňa Irgl voi nauhoittaa sellaisella tavalla. Minun olisi pitänyt ripustaa se sinne. Tai pikemminkin pidä kiekko taaksepäin ja taaksepäin. ”Mladá Boleslav-kansa nauroi.

“ Olemme erittäin onnellinen kahdesta kohdasta. Tämä on paras voitto, jos voitat 2: 1 ”, sanoi Pavel Patera.Olomouc on aloittanut suuresti.

Kaikki neljä kokoonpanoa ovat pariuri online Romania painostaneet alkuperäisiä korvauksiaan.

Mutta mikään niistä. Ja sitten tuli huurreinen suihku. Seitsemännessä minuutissa huomaamaton laukaus ympyrän takana työnsi kävijöiden läpi Kousalin. ”Emme menneet otteluun hyvin, Olomouc työnsi meitä, mahdollisuuksia oli paljon. Kuten aina, maalivahti piti meitä. Seitsemän minuutin kuluttua pääsimme pois siitä, onnistuimme pisteet ja sitten se oli vielä tasapainoisempi. Mutta Olomouc meni ratkaisuun, se oli parempi ja emme tuskin pystyneet puolustamaan tasapeliä. Sitten onnellisuus tuli meille ”, Patera suhtautui nöyrästi. ”Hyvä ottelu kauden aloittamiseksi. Valitettavasti olen erittäin tuottamaton ”, Moták pahoitteli.

Kukkilla oli vaikeuksia päästä kovan vastustajan eteen. ”Otamme myös huomautuksen.Ottelu päättyi, Boleslav puolusti täydellisesti. Numerointia ei ollut, jatkoimme täydennystä ”, Knotek kertoi. “Olemme puolustuksen kannalta tyytyväisiä”, Patera sanoi. Pelistä puuttui vilkas tahti. Paljon virheitä, kielletty vapauttaminen. Kotimaa halveksi melkein kahden minuutin viiden viiden viikon pelaamista kolmea vastaan. Vaikka vihreä trio heilui, Olomouc-ihmiset olivat staattisia eivätkä luoneet hyvää asemaa.

”Kyse ei ole liikkumisesta kolmea vastaan. Meillä ei ollut edes painetta portille ”, Moták sanoi. ”Jos käytimme ainakin puolikasvoimapelejä, meillä on kolme pistettä. Voimapelit osuivat silmiin.Se on ensimmäinen asia, jota meidän on parannettava ”, Knotek sanoo.

Mladá Boleslavin provosoija Martin Ševc harjasi kampauksensa hyökkääjälle Strapákille ja vastasi Olomoucin kattilan kohteleviin huutoihin peukalon ollessa nostettuna: Viileä.

Mora yritti torjua pienet asiat. Kapteeni Martin Vyrůbalík näytti hyvältä osin. Hän antoi klassisen kehon piikit. Hän vei Skalickýn merikuljetuskierrokseen ketjujen rikkoutumisen yhteydessä.

Vieraat jatkoivat uhkien taukoja. Musil ja Zohorna ajoivat vain Olomoucin pelivaroille Švrčekille, joka putosi Musilin haavaan ja löi kiekon suojaverkkoon. Motákilta hän otti pelin takaosaan online case de pariuri vaihtamista varten: Okei, ihminen!

Kolmannella jaksolla kotimaiset ottivat jälleen hengityksen.Ja eliitin hyökkäyksen jälkeen he tasaantuivat: David Ostřížek esitti kiekon peittämättömän maalin edessä ikään kuin kultalautasella. Mutta Knotek ei riitä jatkamaan sitä.