Raskas muutos kolmeen pisteeseen: Arvostamme sitä, he sanovat Hradecissa

Ensimmäisessä ottelussa kaksi nopeaa maalia antoi heille pian toivoa pisteiden laskemisesta, kun taas toisessa he käyttivät tätä tosiasiallisesti hyväkseen.

Hradec Králové Mountfield riitti Kolmas jakso tasoitti ensin vastustajan kahden maalin johdon 3: 3 -johtoon, mutta sai seuraavan minuutin aikana kaksi maalia ja ei lyönyt.

Kladno-sunnuntaina se oli päinvastainen. Heti ottelun Unibet alussa Hradec Králové teki kaksi avausmaalia alle viidenkymmenessä sekunnissa ja toisti jotain vastaavaa toisella kaudella, kun he vastasivat pian kahdella maalilla vähentääkseen kotijoukkueen tasolle 1: 3.He olivat vain kahdenkymmenen sekunnin päässä toisistaan.

Sitten Mountfield ei ottanut uuden voiton uuden liigakauden voitosta. kaksi ottelua kahdessa päivässä Petr Svoboda, yksi Hradecin päävalmentajan Martinecin avustajista. Kun he asettuivat kolmannen puolivälin päälle, viimeiset kymmenen minuuttia näyttivät tuovan dramaattisen pistetaistelun.

Sitä ei tapahtunut, vieraat ottivat pian johdon takaisin, kun heillä oli vain puoli minuuttia kaksi maalia.Se päätettiin. ”Aloitimme kolmannen jakson erittäin hyvin, onnistuimme tekemään mukavan maalin voimapelistä ja olimme sitten kärsimättömiä. Halusimme päättää ottelusta heti, epäonnistimme seuraavassa vaihdossa, saimme maalin 4: 3 ja sitten se toistettiin ”, Hradec Martin -valmentaja Tomáš Martinec sanoi,“ haluamme pelata aktiivista jääkiekkoa, mutta meillä ei ole varaa tehdä sellaisia ​​virheitä. ”

Marek Mazanec, maalivahti, joka tuli kesällä Hradeciin palattuaan ulkomailta, maksoi myös heistä.Hän keräsi kuusi kertaa ensi-illansa aikana.

“Joten ei käy niin, että yhtä ottelua ei tapahdu, joskus maalivahti jättää väliin mitä haluaa”, hän sanoi kokemuksensa jälkeen ensimmäisen liigan ulkopuolen pelipaikansa Kladnon pariuri online maalissa. Hradec, “Olen iloinen, että sain mahdollisuuden ja mahdollisuuden kääntää se takaisin minun puolestani.” Kotimaan tulokas yritti pienentää suhteessa 1: 3 ja sitten 2: 5, mutta Hradec vartioi johtoaan. ”Mutta ottelun jälkeen neljännessä minuutissa se ei ollut, se ei ole koskaan niin aikaista.Tutustu Sparta-peliin, jota on pelattu tänä vuonna Extraleague -pelissä, ”sanoi maalivahti Hradec.

Hänen mukaansa hän on keksinyt Itä-Böömissä kuuden vuoden kuluttua lähinnä ulkomailta. “Avausottelut ovat osoittaneet, että pelaamme suurimpaa osaa joukkueista, mutta meidän on oltava varovaisia, etteivät ajamme vastustajamme, jos ajattelemme korkeita rivejä”, hän totesi.

Tällä viikolla Hradec pelaa Kaksi ottelua, Pilsen saapuu perjantaina, ja sunnuntaina he menevät Pardubicelle derbiksi.

Mai multe informații aici: Mai Mult