Janus piti Litvínovin. Hän lopulta antautui Pilsenin ylivoimaiselle hyökkäykselle

”Se lensi sinne, meillä oli paljon mahdollisuuksia, valitettavasti se oli avoin loppuun asti. Olen iloinen kolmesta seikasta, mutta joudumme keskustelemaan asioista. Vetoan lähinnä voimapelien parantamiseen, tänään niitä oli paljon ”, sanoi Škodan valmentaja Ladislav Čihák. Litvinovilla oli kaksi pelaajaa vähemmän jäällä, ja Mertl teki nopean käden jälkeen 43 sekuntia ennen avausajan päättymistä. ”Vastustaja työnsi meitä koko ottelun, yhdessä pelasimme yhden kolmasosan heikentyneinä.Se vei paljon voimaa ja sitten kaipaamme tuloksen korjaamista “, sanoi valmentaja Vervy Jiří Šlégr.

Pilsen-maalivahti Frodl oli melkein poissa töistä, silti 0-0, mutta osoitti suurta heikkenemistä vastaan yksinäiseksi Hubbleksi. Ja kolmannella osalla, kun kotijoukkueella oli vielä tiukka johtoasema, jopa Ščotka säilytti mahdollisuuden. Litvínov bek ilmestyi hänen edessään yksin valtapelissä, mutta ampui yli.

Kotimaisten mahdollisuuksien luettelo kuvailisi koko muistikirjaa. Mutta vierasjoukkueen maalivahti Janus näytti hienoja paloja. Ja hän oli onnekas, kun puolustajat Čerešňák ja Moravčík ampuivat kahdesti poikkipalkkiin tai tankoon. ”Januksella oli upea päivä. Jopa onnellisuutta. Yritin maalin kaikkia puolia, ala- ja yläosaa.Janus katsoi vain kahdesti taaksepäin, mutta minäkin, kun se päätyi pylvääseen, en voinut nostaa käteni pääni yläpuolelle ”, Michal Moravčík pahoitteli. Scotch oli osunut häneen voimakkaasti takaosaa vasten, ja Skoda-hyökkääjä oli kerännyt jäältä lääkäreiden avulla. ”Mutta hän on kova kaveri ja oikea kapteeni. Hän tärisytti hytissä ja sitten se oli jälleen täynnä jäätä ”, sanoi Čihák. Se oli Gulash, joka lopulta rikkoi kilpailijan. Pour työnsi kiekon tavoitteensa eteen ja Pilsen-johtaja voitti Januksen makaavan taakse. “Mutta meidän on työskenneltävä viimeisessä vaiheessa”, sanoi Skodan valmentaja