Betsson poker app android

Om prognosen för det här eller det där evenemanget är felaktigt, förlorar du bara insatsbeloppet som i ett vanligt kontor. För nybörjare, för att inte bli förvirrad i det inledande skedet, och att inte riskera extra pengar (även om “mot” -räntorna växlar utbytet ständigt varningar om ytterligare finansiella risker) DET rekommenderas (!) För att inaktivera kolumnen med “mot” -satserna i inställningarna.

En viktig punkt! eftersom Det här är inte det vanliga bookmakerkontoret, men utbytet. När du satsar kan du hålla med citat som är tillgängligt vid ankomstdagen eller begära en annan faktor. Samtidigt är det naturligt att ditt förslag kan accepteras, eller det kan avvisas. Betets status kan observeras i kupongräntan, vilket kommer att indikera om du har ett par spel eller inte. Paras, dvs de som tog andra spelare. Om parräntan inte har tagits emot och du är trött på att vänta, kan du självklart avbryta ditt erbjudande.

En annan grundläggande punkt är att eftersom Det här är en utbyte, då spelar du och satsar inte mot Betfair, men mot spelare som du. dvs Betfair, till skillnad från den klassiska bookmakeren Betsson poker app android, om du vinner eller förlorar. Företaget fungerar som en slags medlare i vadslagning och ger, figurativt sett, bara “en plattform för spelarens tvister”. Företaget tar bort endast provisionen från vinsterna! Vid tidpunkten för detta skrivande var det 6,5%. Således kan vi säga att det finns en “marginal” på Betfair, men den är närvarande i form av en provision, som bara återkallas (!) Från vinsterna och inledningsvis in i koefficienterna, vilket gör dem matematiskt olönsamma, läggs inte på eftersom koefficienter erbjuds av spelarna själva. Och redan i handeln förvärvar de ett mer eller mindre “sista” utseende. Då börjar roligt. Du försöker rollen som en näringsidkare, inte bara på börsen, men på utbytesporten. Vinsten kan erhållas på olika sätt:

  • före evenemanget, om du korrekt förutsagde kassaflödet och följaktligen förändringen i koefficienterna;
  • under evenemanget, om din förutsägelse bekräftas av flödet av mötet.