Radera konto Betsafe

Linje BC “Betsafe”

Betsafe BC-serien omfattar tretton sport: badminton, basket, baseball, boxning, volleyboll, handboll, dart, bordtennis, snooker, tennis, fotboll, hockey och schack. Den mest omfattande linjen, de högsta vadhållningsgränserna och mer rättvisa odds är emellertid tävlingarna inom ramen för CIS-mästerskapet.

I fotbollslinjen hittar du de viktigaste tävlingarna i det tidigare Sovjetunionen. I alla de mer eller mindre viktiga matcherna finns det fem odds som låter dig hitta det mest acceptabla insatsalternativet med önskad risknivå. Totalt endast en – 2,5. Motsatt varje duell på platsen anges en tv-kanal som kommer att sända den live.

När det gäller citat är inte tennislinjen underlägsen en fotboll, men det finns inte ens en minimal väggmålning här. Men målningen av basketlinjen är ganska komplett.
I mest populära sporter erbjuder Equal-Minus BC en 1.9 odds i båda riktningarna. Det är värt att notera att kontoret gör flera ursprungliga förslag: ledaren efter radera konto Betsafe första halvleken vinner matchen, en ränta i ett kvartal, summan av det mest produktiva kvartalet, summan av det mest ineffektiva kvartalet etc.

Deponerings- och uttagningsmetoder

När det gäller “Betsafe” -uppgörelser skiljer man möjligheten att skapa två konton: en för att fylla i kontanterna och den andra att fylla på kontot med hjälp av elektroniska betalningar. Kontantkonto kan fyllas i på ChIUP-biljettkontoret “Bookmaker Betsafe” -licensnummer 02310/0383395, utfärdat av MSiT RB, samt partner till ett spelverk – LLC “SKM-grupp” – licens nr. 02310/0383490, utfärdat av MSiT RB.
För att fylla på kontosaldot kan du använda PayPal, WebMoney och kontanter i Vitrysslandsbanken. I det senare fallet kommer upptagningen av medel ta upp till en timme. På bekostnad av behovet av att sätta minst tusen rubel. Vinsterna utfärdas på kassakontoret i Vitrysslandsbanken, Priorbank, samt med PayPal och WebMoney (i de senare två fallen är minimibeloppet 1 tusen rubel, genom banken – 50 tusen rubel).