Unibet és Benji Marshall attól tartottak, hogy az utolsó NRL-ját játszották

Rate this post

Jamie Lyon nemcsak az egyik legjobb, ha Manly-jumpert húz, de a játék egyik legnagyobb ever-központja, Trent Barrett edzője szerint.

A Lyon NRL karrierje csak miután a Sea Eagles kapitány megerõsítette a zavaró hamstring sérülést tagadta neki egy Brookvale Oval búcsú, és a hosszú lövés a 26. fordulóban. Ez azt jelenti, a 34 éves lesz esik hat mérkőzés félénk hogy csatlakozzon az exkluzív 300-os klubhoz, de Barrett ragaszkodik ahhoz, hogy Lyon még mindig ünnepelhessen Canberra elleni küzdelemben Unibet otthon a szombaton.Paul Gallen visszatérése segítséget nyújt a cápáknak, hogy aggódjanak az elődöntők formájából További információk

“A sérülés nélkül, valószínűleg ott lesz az idén “- mondta Barrett.

” Karrierjét ünnepelni kell.Szerintem a klub egyik legnagyobb szereplője, és természetesen a játék egyik legnagyobb központja lesz. ”

Barrett azt mondta, hogy a játékcsoport között azonnali csököny volt, amikor Lyon leállt a képzéseken a kapitány futása előtt, hogy kénytelen volt visszavonulni Melbourne-ből.

“(A játékosok) eléggé elpusztult, hogy őszinte legyek. A munkamenet egy időre megállt, mert mindannyian tudjuk, hogy mi lesz az eredmény, amikor Unibet edzésre tett szert. “Egy tipikusan alázatos Lyon elfogadta, hogy karrierje most vége.

“Ez nem a legjobb. Szerettem volna ott lenni a fiúkkal és legutóbb játszani Brookie-ben, nagyszerű lenne “- mondta.” Sok játékot játszottam az évek során ezen a pályán és nagyszerű játékosokkal játszott.Kiváltságos vagyok, hogy részt vesz a klubban. ”

A sérülés mindössze véget vet egy csillogó 17 éves karriernek, amely két premierjét, négy nagy döntőt, nyolc kenguru ugrást és 10 államot tartalmaz. Az NSW eredetmegjelenései.

Az év négyszeres Dally M központja, az év kétszeres Dally M kapitánya és a Super League rangos Man of Steel díjának nyertese 2005-ben.

Halfback Daly Cherry-Evans azt jósolta, hogy lesznek olyan tanulási görbék, amelyek nem lesznek a jövőben a játéktéren és a szabadidőn kívül.

a kapitány a legelterjedtebb játékos a mezőn. Határozottan hasznos, mint egy fiatal fél, aki átjött “- mondta.Facebook Twitter Pinterest Benji Marshall, aki itt játszott St George Illawarra-nál, a Wests Tigers nevű sztárját nevezte el.Fotó: Brendon Thorne / Getty Images

Közben egy másik nagyszerű NRL nagy Benji Marshall játszhatott utolsó játékában, a veterán játékmesterrel, amelyet az utolsó két fordulóban a győztes St George Illawarra dobott ki. / p>

A Marshall nem kapja meg a Parramattát jövő hétfőn, a Fairfax Media jelentései, és a szerződésen kívüli öt-nyolcadik nem valószínű, hogy új szerződést szerzett volna a sárkányokkal – vagy nyugdíjba vonulást vagy az angol Super League-t. csak a valószínűségei vannak.

A sárkányok edzője, Paul McGregor állítólag a fiatal pisztolyt Drew Hutchison-t készítette el, hogy Marshall helyet vegyen az angolna ellen. Marshall hétfőn békében volt, valószínűleg ő volt szemben a baltával, miután feledésbe merült a sárkányok súlyos veresége a Sydney Roosters-nek a hétvégén.

“A sárkányok nem tartoztak nekem semmit.Ha van valami, tartozom nekik a lehetőségért, hogy itt legyenek az NRL-ben játszva “- mondta Marshall a Heti Hatónak.

” Jó esély van rá, hogy jövőre nem leszek itt, hogy valószínűleg megnézzük azokat a fickókat, akik vannak. “És ha így teszek, ahogy azt ma reggel mondtam (McGregor), ha így megy, nem fogok kövezni.”

read more