Joseph O’Brien on voittoisa, mutta jättää hengästyneenä fosforesioon

Rate this post

Jos geneettinen arpajaiset esittivät toisenlaisen tuloksen 23 vuotta sitten, Joseph O’Brien saattaa olla 5ft 9in pitkä ja odottaa Idahon suosion kerrointa lauantain St Legerissa. Sen sijaan ja ikäisenä, jolloin monet nuoret miehet ovat vielä miettineet, mitä tehdä heidän elämäänsä, O’Brien syntyi keskiviikkona eläkkeelle kirjaamaan, mikä on todennäköisesti viimeisen, mutta erittäin menestyksekkään uran viimeinen voittaja satulassa. O’Brienin sukutaulu antoi hänelle mahdollisuuden ratsastaa joitakin kaikkein moitteettomasti kasvatettua verivarastoa yrityksessä, mutta hän oli jo pitkä ja kasvoi yhä aikansa ollessaan Ballydoylen päähaastetta isälleen Aidanille.Kahden Derby-voiton, Camelot (2012) ja Australia (2014), olivat yksi tärkeimmistä ennätyksistä, jotka sisälsivät lähes kolme tusinaa voittoa ryhmällä tai Grade One tasolla, kun taas hänen yhdistymisensä St Nicholas Abbey sai voitot kasvattajien Cup Turfissa Churchill Downsissa ja Meydanissa Dubain Sheema Classicissa.

O’Brienin ratsastus vuosikymmenen Leger Legends -kilpailun foorumissa kilpa-ajalla hyväntekeväisyysjärjestöillä oli hänen ensimmäinen vuonna 2016. Hänen hengästymisensä jälkeen se teki selväksi, että se on myös todennäköisesti hänen viimeinen.O’Brien oli juuri suorittanut täysin arvostelukykyisen menestyksen 7-1-mahdollisuudella, joka kilpaili ensimmäistä kertaa heinäkuusta 2015, mutta hän myönsi, että hänen jalkansa olivat kuin hyytelö ja että “jos voin palata takaisin punnitus huoneen jälkeen, olen tehnyt hyvin. “

O’Brien voitti neljä British Classicsia lyhyen uransa aikana, kaksi enemmän kuin Richard Hughes, mestari jockey vuonna 2012, 2013 ja 2014, kesällä 42-vuotiaana lähes kolmen vuosikymmenen kuluttua satulasta. O’Brienille myönnettiin kouluttajan lupa kesäkuun alussa, ja hän nyt valvoo noin 70 hevosenkengän omakotitaloa Kilkennyn läänissä, jonka perheenjäsenet pysyivät vanhempina vuonna 1995 siirtyessään Ballydoylelle.

Hän hallitsi tulossa säännöllisesti kilpailussa tulevina vuosina, sanomalla: “Minä puhun melko vähän.En ratsasta liikaa kotona nyt, koska meillä on suuri sarja hevosia, etkä voi ratsastaa heidän kanssaan ja nähdä kaiken.

“Se on hieno särkyvää ja on mukavaa, että hän voitti, mutta kyse on vain hyvän syyn tukemisesta ja liian vakavasta ottamisesta. He aina sanovat, että sinun pitäisi lopettaa korkea huomata.

“Hän testasi kuntoa vähän, mutta hän yritti, kun se merkitsi.Kohtuullisesti George [Scott, kouluttaja Phosphorescence] hän sanoi, että jos hevonen toimii kuten hän työskentelee, hänellä on hyvät mahdollisuudet ja hän oli oikeassa.

“Hän kertoi minulle, että se on yksinkertainen ja ei ole yksinkertaisempaa tapaa voittaa kuin edestä. “

O’Brienin Classic-voitot sisälsivät Leading Lightin menestystä isälleen St Legerissa vuonna 2013, vuoden kuluttua epätoivoisesta pettymyksestä Camelotin epäonnistumisesta ensimmäinen Triple Crown 32 vuotta samassa kilpailussa.Se oli yksi Aidan O’Brienin neljästä voitosta kilpailussa viimeisten 15 vuoden aikana ja Idaho, Great Voltigeur Stakes -voittaja, on yhä lyhyempi suosikki antaa hänelle viidennen, kun Red Verdon jätettiin pois keskiviikkona.

Idaho ei nyt ole parempia kuin 4-6 Legerille, kun Ed Dunlop, Red Verdonin kouluttaja, myönsi tappionsa yrittäessään saada koiransa kauden viimeiselle klassille. Muntahaa, joka voitti Chesterin haasteen elokuusta 108, on seuraavassa luettelossa 9-2, kun taas Housefparliament, toinen Ballydoylen juoksija on 7-1.

Silvestre de Sousa teki edistystä Flat-jockeys -ottelukilpailussa, kun Priceless otti Listed Scarbrough Stakesin kolmesta neljäsosasta Thesmen pituudesta.Clive Cox, rehtorien kouluttaja, ei odota, että hän jatkaa tänä vuonna, mutta toivoo, että hänellä on “asianmukainen juoksukampanja”, jos hän pysyy harjoittelussa vuonna 2017. Thesme puolestaan ​​voi osallistua ryhmän One Prix de l ‘ Abbaye on Arc-päivä Chantillyssä lokakuussa, mutta vain jos maa on nopea, kun Nigel Tinklerin pörssi on poikkeuksellisen nopea, mutta taistelee päästä kotiin jopa viidellä lomalla. De Sousa jäi jäljelle kortin ja lopetti iltapäivällä yhden voittajan Jim Crowleyn takana, jolla oli viisi varattua ratsastusta Kempton Parkin illalla.