Jamie Vardy on yhtä kuin Premier League -lehti, kun Leicester voitti Newcastle

Rate this post

Kuka elokuusta lähtien olisi voinut ennustaa, että Claudio Ranieri ja Leicester City tutkivat näkemystä Englannin jalkapallopyrimidin huippukokouksesta marraskuun lopulla? Tai että entinen ei-liigan hyökkääjä olisi yhtä suuri kuin Ruud van Nistelroojon 10 pisteen peräkkäisten Premier League-peleissä? Arsenalin uppoaminen Mikel Artetan omalla maalilla West Bromwich Albionissa Lue lisää

Van Nistelrooy teki tämän ennätyksen Manchester United ja ehkä sopivasti Leicesterin Jamie Vardy yrittävät murtaa sen, kun Louis van Gaalin sivu vierailee itään Midlandsissa seuraavana lauantaina.Jos Vardy tekee pisteet Unitedia vastaan, niin Jimmy Dunnen 12-vuotiaiden ennätystulos, 1931-32, tulee olemaan hänen seuraava tavoite.

Newcastle Unitedin jatkuva epäonnistuminen toissijaisesti Vardyn liukasliikkeen ja puolustajan epävakauden muuttumisesta vauhti johti siihen, että Steve McClarenin puolelle pudotettiin pois pudotus pelot uudistuivat. Damning, he eivät ohjannut yksittäistä laukausta tavoite päivänä, jolloin No9: n avaustarkoituksessa, kirjautuneesti rekisteröidyn puoli- aika, näytti aiheuttaneen lähellä tukku kotiin antautumisen. Kuten Ranieri – ilahduttaen sekoittaa niitä, jotka pilkkaan hänen nimittämisensä kauden alussa – ilahtui elämässä pöydän yläosassa McClaren oli opiskelu itsetutkiskelua.Miten Newcastlen päällikkö on pitänyt valitettavasti tyytyä Titanicin kapteeniin johdanto-osassa aloittamaan. Ranieri ei voi tällä hetkellä tehdä vääriä jalkoja. “Olemme huippu tällä hetkellä”, hän huomasi. “Mutta haluan nähdä meidät siellä kilpailun lopussa. Olen erittäin tyytyväinen Jamieen. Se on hieno saavutus, ei helppoa, mutta joukkue teki erinomaisen suorituskyvyn. Jamie sanoi kiitos kaikille pukeutumistiloille jokaisen jälkeen. Hän on mukava poika. “Snow oli pakattava pois lauantaiaamuna ja Newcastle pysyi puolittain pakastetussa tilassa koko ajan.Ilmeisesti arktisen jäätymisen varalta Leicester ei tarvinnut sulattaa pois; joukkueelle, joka oletettavasti haluaa toimia vastahyökkäyksessä, he nauttivat kauheasta pallosta.

Kun Vardy ei osoittanut mitään merkkejä lonkavammasta, joka edellyttäisi myöhäistä kunto testiä, muutoin pettymys Aleksandar Mitrovicin oli heittää itsensä elintärkeään lohkoon, jotta kieltäydytään tällä hetkellä miehen tavoite.Seuraavaksi vain Vurnon Anitan väistämättömyys estänyt Leonardo Ulloa -pelivoittoa Riyad Mahrezin erinomaisen pelin jälkeen.

Merkittävästi Anita oli ainoa Newcastlen pelaaja, joka pystyi pitämään päänsä korkeana loppuun.

Jos varhainen vahinko, joka ennen Cheik Tioten limping korvata – hieman yllättävää ja ehkä haluttomasti – harvoin harhaanjohtava Florian Thauvin tuskin auttoi McClarenin syystä, se ei täysin selitä hänen tiiminsä suorituskykyä.

Ainoa yllätys oli se, että Vardy kesti vankilaan melkein hetken välein ottamaan yhden mahdollisuuksista, jotka jatkoivat itsestään. Oikein hän aloitti ratkaisevan liikunnan vaihtamalla passia Ulloan kanssa ja tekemällä kulmaisen, pahanhavainnoisen juoksun, ennen kuin hän leikkasi taitavasti Chancel Mbemban sisällä.Kaikki, jotka ovat jääneet, oli hänen ampua alhaalla, väärällä tavalla, Elliotin yli. Dego Costa on tavoite, kun Chelsea voitti Norwichin loppuun katastrofaalisesti. Lue lisää

Aikakaudella Van Nistelroojin ennätys oli yhtä suuri. Urheilullisesti Newcastlen fanit liittyivät suosionosoituksiin. Kun hyvin pian sen jälkeen puoli-aikainen pilli puhalsi tällaisen hengen anteliaisuutta, se korvattiin nopeasti tutummalla tuttu ääniraita: booing.

Kuin hämärä laskeutui, McClaren siirtyi epätoivoisesti napaan. Newcastlen johtajan mieliala on tuskin parantunut, koska Mahrtanin pallo, Vardy, tapasi helposti liian tavattoman varman Mbemban, ennen kuin lyö palkki.

Jälleen kerran kotipuoli ei huomannut tätä varoitusta.Kun vaikutusvaltainen Mahrez petti Paul Dummettin ennen kuin heittäytyvät upeaan ristiin, he näyttivät olevan immuuneina myöhäisen hiljenneen Ulloa: n vaaralle, joka oli sallittu etenemään esteettömästi ennen Leicesterin toista päämäärää. Se oli erinomainen viimeistely, mutta merkitseminen harvoin tulee lisää slapdashia.

Hänen tekemästään työstään, Vardy karkasi tiensä. “Olen onnistunut pääsemään sinne, olen yhtä kuin Van Nistelroojin ennätys ja näemme, mitä tapahtuu seuraavaksi”, hän sanoo. “Joka päivä minun täytyy pitää puristaa itseäni, mutta tärkeintä on, että saimme kolme pistettä ja pidimme puhtaan arkin.Meillä on koskaan sanottu muotoutuva asenne, me taistelemme toisillemme aivan loppuun asti ja se näyttää. “

Ehkä haluttiin muistuttaa kaikkia he eivät ole varsin yksimielisiä tiimiä, Leicester laajensi heidän johtajansa ilman häntä, Shinji Okazaki pakotti rebound koko rivin läheisyyteen jälkeen Elliot voisi vain parry Danny Simpson laukausta.

“Ei tekosyitä, pahimmillaan suorituskykyä kauden” McClaren sanoi. “Olemme edenneet, mutta tänään oli takaisku. Se on iso isku. Se on kaksi askelea eteenpäin, kolme vaihetta taaksepäin tällä hetkellä. Se ei ole helppoa. “