FK Krasnodar – Sparta Praha

Rate this post

Qatar Japan Asian Cup SoccerSpartans piki torstaina Krasnodar puolustaa johtoa 1: 0 on kotiottelut, ja jos he onnistuvat, ensimmäistä kertaa historiassa, etenevät kahdeksan finaaliin Euroopan liigan. Kuten avausotteluun, mutta ne puuttuu, koska lihas vahinkoa kapteeni David Lafata, jotka joko eivät liity tiimiin.

Sparta ensimmäinen peli vastaan ​​suosima vastustaja yllättäen tasaisesti hallinnoi ja päätti voittaa Lafatův korvike Lukas Julis. Kotimaan lisäksi voitava lisätä enemmän maaleja, mutta ei ottanut paljon mahdollisuuksia ja se on kostoksi katua. “Se voisi olla korkeampikin ero, mutta se on silti erinomainen tulos”, hän sanoi ottelun jälkeen klo Letnan valmentaja Zdeněk Ščasný.

“Mahdollisuudet meillä oli tarpeeksi. Jos eivät maksa, niin aloin jahdata päätään, että meillä on tähän suorituskykyä ansainnut enemmän maaleja ja kostotoimista olisi hyväksyttävää meille”, hän lisäsi. “Revenge tulee olemaan erittäin vaikeaa. Mahdollisuudet ovat samat kuin ennen ensimmäistä ottelua, joten en mene mihinkään ennusteita”, sanoi valmentaja.

Lisäksi Letnan Sparta onnistui yllättämään vastustajan 3-5-2 järjestelmä, joka talvella valmisteissa koskaan jäänyt. “Ajattelin, että popping pitkin. Ja se oli yksi ratkaiseva hetki, koska he eivät tienneet neuvoston. Ja tärkeintä oli, että pelaajat oppinut kaikki viestit erinomaisesti”, sanoi Ščasný.

Ottelu Prahassa Krasnodar oli ensimmäinen kilpailu ottelun kauden ja valmentaja Oleg Kononov on varma, että hänen tiiminsä oppia epäonnistumisesta suorituskykyä. Lisäksi kun kotona voittanut kaikki viisi aiempaa kuppi duels kauden. “Mitä mahdollisuuden edetä ja pisteet meille on mukava, mutta olemme kostoksi voimme laittaa enemmän kuin yksi tavoite”, hän sanoi.

Sparta myös Lafata kaipaamaan talvi hyökkäävä vahvistuksia Josef Sural joka ei voi pelata, koska ryhmässä oli pelannut Liberec. Kun kortti rangaistus, mutta palautuu pyöreämpi Martin Frydek.

Sparta vielä kupit Venäjä liittyi viisi kertaa ja kertaakaan ei voittanut. Kuluvana vuonna, mutta Locals voi ylpeillä suuri tasapaino, koska Europa League ei ole menetetty. Samoin on vain Liverpool, Lazio ja Schalke, jonka kanssa Letenští ryhmässä sidottu kahdesti.

Edetä kahdeksan finaaliin Sparta varmistaa voittaa, piirtää, mutta hävisi yhdellä maalilla, paitsi 0: 1st Toistaiseksi suurin Letná koko Euroopan liigan ja sen edeltäjän, UEFA Cup on etenemistä puolivälieriin vuonna 1983/84 kausi, kun laski Hajduk Split.