Everton FC – Manchester United 1:1

Rate this post

Draw, care joacă în mâinile chiar și o singură echipă. Așa că s-ar caracteriza-un ton sec rezultatul duel de duminică dintre Everton și Manchester United, care de multe frumuseti de fotbal într-adevăr nu a luat.

Practic, întreaga prima jumătate a anului, telespectatorii ar putea viziona o lupta mare, împreună cu o grămadă de inexactități pe ambele părți. Mult mai interesant decât piesele de fotbal astfel încât la începutul tratamentelor agresive comise de jucatori de pe ambele părți.

În primul rând, pe unul dintre invitați într-adevăr vyšlápl Gareth Barry născut Oliver, dar în mod surprinzător a rezolvat un acord verbal. Aceasta, la rândul său, este într-adevăr dezlănțuit Rojo, care a arătat alunecare exemplar cu picioarele înainte, ceea ce ar fi aproape Gueyemu grav ranit. Argentina în centru-spate a fost atât cu totul fără menajamente ar trebui să perini copii meargă mai devreme în duș, dar arbitrul principal într-o ușoară surpriză, a luat acasă doar un cartonaș galben.

Atunci când se părea că, în prima jumătate a mărturisi fotografii exacte cu privire la gol, el a luat soarta în mâinile portarului Stekelenburg. El a decis să ruleze destul de absurd trece mult timp la Martial, cu toate că el a fost pe minge mult mai departe decât Zlatan Ibrahimovic, care, în plus urmări penal onest dop Funes Mori. internaționalelor suedeză sunt oferite opțiuni nepohrdl, de la prima atingere a Everton portar aruncat mingea și a trimis primul din bara transversală și apoi pe stâlp în spatele liniei porții.

Dupa pauza pentru publicul ușurat, deoarece la Goodison Park în cele din urmă a început să joace fotbal. Cuvântul semnat și fotbaliști pe piața internă, atunci când sunt combinate cu Lukaku după ce a intrat într-o poziție avantajoasă Mirallas, dimineața lui delicioase, dar De Gea a fost capabil de a merge pentru o lovitură de la colț. Pe de altă parte, ar putea merge într-un blockbuster Manchester – după o combinație rapidă a venit cruce Carrick, care a căzut la postul înapoi la Herrera, care a marcat o lovitură stampilat conector.

Scena finală, cu toate acestea, a aparținut Everton, care este rivalul său a reușit să vină sub presiune. Totul a început cincisprezece minute înainte de a împușcat hilar sfârșitul de la mijlocul distantei Gueye, care s-au dovedit dificil de a dispune de portarul oaspeților. Ulterior, după o lovitură de cap din partea dreaptă a ajuns la Valencia, dar a condus doar în cazul în care el era gata să De Gea.

read more: www.banaby.de