Blackburn antaa uuden johtajan Paul Lambertille täydellisen alun Prestonissa

Rate this post

Jordan Pickfordin oma pääoma ja rangaistus palkintopotista Jordan Rhodes antoivat Blackburnille toisen voiton 12 vieraassa ottelussa huolimatta Joe Garnerista, joka vetäisi Prestonin takaisin peliin ja tarjosi kauhistuttavan maaliin Prestonin suurimman kauden joukkoon. Paul Lambert palasi satulaan Blackburnin manageriin myönsi, että hän oli jättänyt pelin sen jälkeen, kun tämä voitto sai Ewood Parkin uraansa parhaan mahdollisen alun.Lambert, joka otti yhdeksän kuukauden lepopäiväjalkapallon jalkapallon hölynpölyltä lähtien lähtiessään Villa Parkista, siirtyi surmastuneesta Gary Bowyeristä viime viikonloppuna alustavasti Blackburnin poistamisesta vaikeuksista.

“Se oli outoa yhdeksän kuukauden kuluttua “, sanoi Lambert, joka vietti aikaa tutkia muita valmentajien menetelmiä Espanjassa ja Saksassa sekä aloittaa 70 kilometrin kierrosta pyöräilyjärjestelmän ja terveemmän ruokavalion.

Ensimmäisen kerran 40 vuoden aikana nautin elämästäni “, hän sanoi. “Mutta olen palannut kuuma paikkaan, hulluus, nyt, että adrenaliinia kiirettä…ja se on hieno.

” En voinut ylistää pelaajia tarpeeksi. Se ei tule olemaan nopea korjaus, ja siellä on aikoja, jolloin suorituksemme ei saa tulosta, mutta merkit ovat siellä. Heillä on halu ja työetiikka.Jos voimme saada ihmisiä auttamaan heitä, niin teemme sen. “

Lambert ilmoitti olevansa vaikuttunut siitä, että 5 500: n Blackburnin matkustaja oli menettänyt menestystä niin kauan, että hän otti heti uuden johtajansa heidän sydämensä. Ei ainakaan, koska hän on luvannut heille korkean tason viihdettä tarjotessaan voittaa Premier-liigan tilan.

Hänen puolensa teki reilun nyrkyn ensimmäisestä laukauksestaan ​​miellyttävän Lambertia ja onnistui päämäärällä, joka päättyi Prestonin toiveisiin Ensimmäinen tavoite, jonka Simon Graysonin puolelle oli myönnetty 3. lokakuuta lähtien, oli melko sattumanvarainen, sillä Corry Evans ajoi eteenpäin, osui yhteen ammuttu, joka hyökkäsi takaisin Pickfordin lyönnin takia.Kun Shane Duffy seurasi Bailey Wrightin rataa kiinni otettua laukausta, reitti pisti häiritsevän maalivahdin ja ryntäsi linjan yli.

He kaikki laskevat ja Blackburnin fanit juhlivat ikään kuin olisivat jumalten muotoinen tavoite.Ja ollakseen oikeudenmukainen, Blackburn oli mennyt lähelle aikaisemmin, kun Duffy näki hänen vahvan otsikon Craig Conwayn kulmapotkusta ohi kaukaa, ja Paul Huntingtonin erinomainen taistelu oli pysäyttänyt Jordan Rhodes, kun hän pudotti Pickfordin maalia.

Preston uhatti useammin, mutta Adam Reachin hieno siipipeli ei vastannut ristejä, jotka eivät löytäneet joukkuetoverinsa, ja kapteeni Paul Gallagherin paras pudotus lähelle laatikkoa tarvitsi kaksi Jason Steelin yritystä loppuun pelastamaan .

Preston lähti taaksepäin juuri ennen taukoa, kun Duffy ryntäsi Garnerin rangaistusalueen reunaan, mutta Daniel Johnsonin vapaapotku läpäisi Steele’n kaukana olevan Blackburnin helpotuksen väärä sivu.

Blackburn vahvisti johtoaan.Huntington teki 51 minuutin kuluttua Chris Taylorin korvikkeeksi, kun hän muotoili ampua ja Mike Dean ei epäröinyt viitannut rangaistuspisteeseen. Rhodes, hienoimpia rangaistuspotkureita ja entinen Graysonin Huddersfieldin vastuu, ohjasi potkuria kotiin ottaakseen ennätyksensä Prestoniin neljään peleihin neljällä maalilla.

Garner, syntyi Blackburnissa, mutta elinikäinen Preston tuijottaja veti yhden takaisin 66 minuuttiin, kun hänellä oli alhainen käynti Steelin oikeassa paikassa – hänen ensimmäisen liigavoitelunsa tällä kaudella ottelijalle, joka ylitti viime kauden League One -pistekartat.

Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi heidän taistelunsa toi mukanaan vain Wrightin myöhässä irtisanomisen kahdelle keltaiselle kortille.

“Vähiten ansaitsemme oli piste”, Grayson sanoi. “Mutta kun tarvitsimme sitä ylimääräistä vääryyttä, meillä ei ollut sitä.Sinun on käytettävä pääsi derbyn lämmössä. Olemme pettyneitä, mutta pelaajilla oli oikeus mennä. “