Aston Villa – Leicester City

Rate this post

lahmAston Villa onnistui vastaamaan suosi Leicester kestää vähintään pisteen mikään valmentajat voivat olla innoissaan lopputulos. Hän avasi pisteet 28. minuutilla, Shinji Okazaki, joiden Tref täytyy vahvistaa Maali teknologioita ja ratkaisu järjestetty viisitoista minuuttia ennen loppua vuorotellen Rudy Gestede.

Ensimmäisessä todella iso mahdollisuus ottelun, katsojat Villa Park piti odottaa 20. minuutti. Sitten hän teki suuren virheen Robert Huth, joka pelasi väärä pallo pienessä talossa ja lähetti heidät pakenemaan Libor Kozak. Tšekin hyökkääjä, joka sai toinen suora tilaisuus alkaa muodostumista, mutta kulmasta erinomainen Kasper Schmeichel voittaa.

Tanskan maalivahti on ollut tärkeä rooli myöhemmissä loukkaavaa toimia joukkueensa. Schmeichelův pitkä potkia lensi Vardymu, joka ensimmäisenä kosketti yritti přelobovat Mark Bunn, hän onnistui silti osuma ja tuhottu, ja myöhemmin dorážku Okazaki, päätuomari Roger idässä mutta avulla sen “älykkäitä kelloja” paljasti, että pallo on koko tilavuus ylitti tavoite linja ja vieraat voivat nauttia.

Jonkin aikaa se näytti kotitekoinen pahempi. Jamie Vardy löytyi taaksepäin Riyad Mahrez, jonka laukaus menossa maaliin pysähtyi käsissä Aly Cissokho ja tuomarit Itä epäröimättä osoitti rangaistus. Rangaistus otti vastuun itse luottavainen Algerian Mahrez, sekä äskettäin vastaan ​​Bournemouth mutta hän teki hienoa tehoisku tekee Mark Bunn.

Kolmekymmentä-yksi maalivahti, joka viime viikolla vain katsella hänen takaisin Brad Guzan, jatkui hyvä suorituskyky tauon jälkeen. 58 minuutin kuluttua hän tarkistanut taakse pallon Fuchs kalkki Danny Drinkwater ja Bunn piti olla onnellinen, että pallo lensi juuri keskelle maalia. Pian hän jälleen repi itsensä Vardy, joka kuitenkin tuli ulos kokonaan ja hoitaa koko tilanne tuli vasta epätarkka johtopäätös Drinkwaterin.

Loppuratkaisu tuli viisitoista minuuttia ennen loppua. Rudy Gestede oli tuolloin nurmikolla alle kymmenen minuuttia, kun hän ilmeisesti auttoi käsi käsittely siirtyy Bačun, tärkein välittäjänä mutta joutui jättämään pelin ja sitten edustaja Benin tarkka ampui vasempaan yläkulmaan verrattuna lopulliseen 1: ensimmäinen