Ne este rușine, spun celebrul popor. Clubul se Unibet distanțează de fondul de motivare

Rate this post

Când știrea a apărut marți seara în mass-media, celebritățile și-au verificat acuratețea. Unii jurnaliști chiar ezitante dacă nu Unibet publice informații false.

„Cine a inventat și imediat Chocholoušek“, a scris Jaroslav Králík pe Facebook. Cu un simț al umorului a reacționat Tomas Shaffer: „Vă rugăm să nu parcheze și să stea pe capacele de canal. Nu am nici o idee unde ies și mi-ar place să mă blochez acolo „

Angry -. Slab a spus – marea majoritate fani slave. Fanii de alte cluburi să râdă Unibet voios, poate că cineva regretă colegii lor.

„În afară de familie, cineva în viața mea nu a dat mai mult timp decât Slavia. Și nu mă bazez pe banii și prostiile vocale. N-am crezut niciodată că mi-ar fi rușine de clubul meu.Eu port cu mândrie o eșarfă și un tricou, deși toată lumea râde de tot sezonul. Nu sunt reticent să văd cine sunt de acord dacă nu pot. Dar acest lucru este într-adevăr prea mult „, a răspuns ventilator cu pbianca Unibet porecla pe site-ul oficial.

Slávistům nu le place modul în care ideea a fost prezentat publicului.

Conducerea clubului din Praga a creat un proiect “crowdfunding” pe site-ul hithit.cz cu o sumă țintă de 400 de mii de coroane. Banii ar trebui să-i motiveze să nu scadă după 20 de ani de la cea mai înaltă competiție. Fanii care contribuie vor primi apoi artefacte valoroase. Starea Unibet contului a fost miercuri, miercuri, la ora 15.00, suma de $ 10.350.

“Am constatat că avem 25.000 de fani activi de rețele sociale. Nu toată lumea este din Praga și poate sprijini direct clubul.Astfel am vrut să le oferim posibilitatea de a-și exprima sprijinul pentru jucătorii care se află în spatele lor în momente dificile. Banii nu este punctul “Petru a spus dimineață la iDNES.cz Bursik, director Unibet agentii de pariuri de marketing slave

Este un inconvenient, seful nebun este supărat. Clubul a cerut scuze

Mai târziu, clubul a emis o declarație oficială care contrazice în totalitate tot ceea ce sa întâmplat.

„Ceva de genul asta este inacceptabil, pentru că, prin urmare, nu trebuie să motiveze jucători. Ei știu ce joacă și ce joacă pentru ei înșiși.Cred că totul ca un ultragiu pe care clubul nostru în acest moment, daune-interese și să respingă orice legătură cu acest Unibet proiect „, spune proprietarul clubului Vladimír Pitter.

Departamentul de marketing ar fi comunicat cu agenția de PR, dar nu a existat nici o permisiune pentru publicare. Nici contractul, nici proiectul nu au fost intenționate altfel. „Proiectul a fost inițial destinat să fie un mod complet diferit față de modul în care a fost prezentat. A fost să fie cimentare factor pentru toti fanii de hochei și fanii Slavia. Îmi pare foarte rău Unibet pentru ce sa întâmplat, și-ar dori să-mi cer scuze tuturor fanilor slavone „, a spus Bursik.

Este greu de spus dacă această atmosferă tensionată calmează.Miercuri, la ora 17.00, o întâlnire între Pittar și căpitanul Jaroslav Bednar se desfășoară în Eden. “Probabil că va fi ascuțită”, spune Buršík.