Hull City harcol a Bristol City ellen, hogy fenntartsa a bajnokság vezetőjét

Rate this post

Steve Cotterill támogatta a Hull City-t promócióra, annak ellenére, hogy Steve Bruce csapatát két pontot a Bristol City oldalán kétszer is elhúzta egy erősen harcolt bajnoki meccs.

de a menedzserek elégedettek és dicséretesek voltak Unibet fizetési módok ellenfeleik ellen. Cotterill szerint: “A meccs előtt a Hull-ot a promócióra fordítottam, és semmit, amit láttam, megváltozott az elmém.

nagyszerű lélek van róluk abban a pillanatban, ami a játékosok minőségével kombinálva valószínűleg még jobb csapatot teremt, mint a tavalyi Premiershipben.

“Tudtuk, hogy hatalmas lesz próbára tette számunkra, és úgy éreztem, jól jöttünk át rajta. A Hull ellen számoltunk ki, amit senki sem tett egy darabig, és megállította a győztes futást.Bár nem érdemeltük meg, hogy megnyerjük a játékot, nem érdemdtük meg, hogy elveszítsük. Mindkét csapat megérdemli a hitelt, mert ezek a feltételek a legrosszabbak, amellyel szembesülhetsz.

“A kapusunknak nem volt sok megtakarításuk, ami kellemes, és sokat tehetünk a játékból . ”

Kieran Agard a 39. percet követően a vendégeket eloltotta, miután Andrew Robertson elölti Bennettet a jobb oldalon.

Luke Freeman lendületes szabadrúgása pusztítás és a Robins felszólalt kézilabdázásra, mielőtt Agard a laza labdán lőtt, és a bal oldalon egy bal lábszárral rövidített.

Hullnek 73 perccel kellett várnia a Sportingbet kifizetés módok kiegyenlítésre.A helyettes Shaun Maloney egyenesen a Mohamed Diamé-flippeléshez ért, és lenyűgözte Frank Fieldingt.

Bruce azt mondta: “Egy pont sem sohasem rossz, de nem örültem az első féléves teljesítményünkkel a labdát túlságosan olcsó áron adtuk át, és túl sok szabadrúgást engedtünk, ami meghívta a nyomást.

“Ez az, ami a céljukhoz vezetett. Előre figyelmeztettem a játékosokat, hogy a Bristol City hamis helyzetben van, és úgy gondolom, hogy a szezon végéig kényelmesebb lesz a bajnokságban. Steve Cotterill a menedzserként és a tanultként dolgozott a kereskedelme.Tudtam, hogy a csapata pozitív lesz, és óriási védelemben részesültek, de a második félidőben jobban hasonlítottunk magunkra és valamilyen célra játszottunk. Úgy érzem, hogy krikett kapitányként beszélek, de Sajnálom, hogy elvesztettük a dobást, és az első felében a nap előtt kellett játszanunk az arcunkon, mert nagyon nehéz volt. “Azt választottuk, hogy hagyjuk (Abel) Hernandeznek egy kis extra napot a hátát a nemzetközi szünet után, és ha elvesztettük, akkor nyitva hagytam volna magam.

“De 16 órányi repüléssel szemben Uruguay felé néz, és reméljük, hogy felfrissülve azt jelenti, hogy élénk Derby jövő héten. “