Bet365 sportfogadás bónusz

Rate this post

bet365 sportfogadás bónuszMark Hughes sürgette a játékosokat, hogy megragadják a történelmi lehetőséget, Bet365 amely a kedden a Capital One Cup elődöntőjében áll előttünk.

Ha meg tudják kapcsolni a nyakkendőt a második szakaszban, az első 1-0-ban a Stoke 1971-72 óta először egy Liga Kupa döntőben lesz, a szezonban, amikor megnyerte a Bet365 versenyt, hogy biztosítsa a történelem egyetlen nagy trófeáját.

40-es évek voltunk, és emlékeztetjük a játékosokat, mert ez a lehetőség arra, hogy a védjegyet a játékban “- mondta Hughes. “Amikor ez bemutatkozik, tényleg meg kell értened. Ez egy olyan lehetőség, amelyet nem engedünk könnyedén átadni. Mindent meg fogunk adni. Itt mindenki számára esély arra, hogy olyan dolgokat érjünk el, amelyeket sok éve nem Bet365 sikerült elérni.És fontos nekünk, mert ha eljuthatunk egy döntőbe, nyerjünk egy trófeát, akkor ez nyertes mentalitást ad neked – ezt tapasztalta, hogy ez egy csoport, és ez segíteni fog Önnek abban, hogy tovább haladjon. Hughes elismeri, hogy ez egy nagy teszt, amely várja a Stoke-t, akinek az utolsó győzelmét Anfielden 1959-ben érte el. pontosan tudjuk, mit kell tennünk – mondta a menedzser. “Nincs szürke terület számunkra – nyerni kell. És azt hiszem, amikor olyan játékos vagy menedzserként vagy abban a helyzetben van, hogy tisztázza az elmét.Jordon Ibe Liverpoolnak előnye a Stoke Bet365 ellen a Capital One Cup-ban Tovább…

Az első szakasz elvesztése mellett Stoke-t is megverték a Liverpool – ezután Brendan Rodgers vezette – a bajnokságban korábban ebben a szezonban. De az előző kampány végén 6-1-es győzelmet arattak, és a Chelsea, a Manchester City és a Manchester United előtt figyelemre méltó Bet365 győzelmet jegyeztek fel. Hughes azt mondta: “Nagyon meg fogjuk ezt tenni. Ha mindent megteszünk, amit nagyon jól vagyunk, nagyon szorosra fogjuk menni. “Stoke hiányozni fog Ryan Shawcross, akit legfeljebb egy hónapig hátrány okoz.Hughes elismerte, hogy a hírek csaptak, de azt mondta: “Még mindig vannak jó játékosok, akik bejöhetnek, és készek lesznek és készek lesznek menni.”

Marko Arnautovic és előadója, Bojan Krkic hogy visszatérjen a kezdő XI-hez. Geoff Cameron (boka) továbbra is félrevezető marad, de a szombati FA-kupa kört Bet365 nyerheti a Crystal Palaceban.